“De mensen die mijn gezelschap opzoeken, winnen daar veel bij, zowel in hun eigen ogen als in die van anderen. Toch hebben ze van mij nooit iets geleerd, laat dat duidelijk zijn. Aan de kostbare inzichten waarmee ze hun voordeel doen, hebben zij zelf geboorte gegeven. Maar het verloskundige werk neem ik voor mijn rekening”.

Socrates

Kom even kennismaken

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje. Daarin kijken we of we klik hebben en of wij samen aan de slag kunnen met jouw coachvraag.

Referenties

  • Jessica combineert resultaatgerichtheid met een groot hart. Haar coaching is excellent en ze heeft een neus voor talent en potentie van mensen.

    Paul Kouijzer, directeur bestuurder TBV Wonen
  • Het afgelopen half jaar heb ik een coachtraject gevolgd bij Jessica. Ik heb haar leren kennen als een ontzettend warme en scherpe coach. Ze zet duidelijk de kaders uit, weet waar ze het over heeft en weet een veilige setting te creëren, waardoor ik me op mijn gemak voelde om me kwetsbaar op te stellen. Daarnaast wist ze haarscherp de vinger op de juiste plek te leggen, door door te vragen en af en toe flink de spiegel voor te houden. Dat heeft mij erg geholpen in het vinden van antwoorden in mijzelf op mijn leervragen.

    Anneloes van der Meer, Talentmanager / Accountmanager Young Colfield
  • Jessica creëert een plezierige en open sfeer, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ze spiegelt en vat dingen samen, wat maakt dat je ineens andere verbanden ziet. Je krijgt als het ware zelf de rode draad te pakken.

    Anoniem, RIVM

Vanuit oprechte interesse voor het functioneren van mensen heb ik gekozen voor een opleiding als psycholoog. Daarin heb ik als specialisatie gekozen voor organisatiepsychologie en me verdiept in hoe mensen zich ontwikkelen in werkcontext, wat daarin verbinding en betrokkenheid bevordert en wat de interactie tussen organisatiestructuur, processen en menselijk gedrag beïnvloedt, en hoe.

Na mijn studie heb ik een carrière opgebouwd als manager bij verschillende afdelingen in diverse non-profit en overheidsorganisaties. Op basis van die ervaring weet ik waar professionals en managers in hun dagelijkse werk tegen aan lopen.

Om mijn coachingsvaardigheden te ontwikkelen heb ik een stevige, twee jaar durende opleiding afgerond bij De Baak. Als coach heb ik me gespecialiseerd in personal coaching van professionals en leidinggevenden werkzaam in de (semi-) overheid en non-profit sector.

Copyright: Jessica Waaijers Coaching