Coach traject op maat

Voorbeelden van persoonlijke ontwikkelingsvragen

  • Ik merk dat ik in mijn werk steeds dezelfde punten dingen moeilijk vind, en ik kom niet tot een andere reactie.
  • Hoe kan ik meer stevigheid ontwikkelen, opkomen voor mijn belangen en mezelf meer uitspreken?
  • Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?

Ik werk met coach-trajecten op maat, ontworpen op jouw specifieke ontwikkelvraag. Je kunt dat vergelijken met een individueel ingerichte opleiding.

Het traject begint met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen? We maken een coachcontract waarin je je vragen scherp formuleert, en daar gaan we mee aan de slag.

In onze een-op-een gesprekken creëer ik een setting, waarin jij je vrij voelt zaken te delen en stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

De aanpak in de gesprekken is zowel resultaat- als procesgericht; de ene keer hebben we het over concrete casuïstiek gerelateerd aan je coachvraag, de andere keer begeleid ik je met praktische handvatten en verschillende methodieken om zelf de benodigde stappen te kunnen zetten in je werk.

 

Kosten

Een gemiddeld coachingstraject start met 8 sessies van 90 minuten (een intakegesprek, 5 werksessies, een evaluatie sessie en 1 terugkom sessie). De kosten hiervoor bedragen € 1.380,- excl. BTW.
Wanneer nodig kan je daarna een vervolg traject afnemen.

Aangezien coaching altijd maatwerk betreft, kan het aantal sessies afwijken. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dan kan ik een offerte op maat maken die past bij de coachvraag.
 
Als zelfstandig ondernemer ontvang je de BTW terug en zijn de sessies als kosten aftrekbaar van de belasting.

Voor werkgever

Voel je niet bezwaard om een coachtraject bij je werkgever aan te vragen als je met vragen rondloopt die niet precies te relateren zijn aan het werk wat je doet. Immers, je bent als manager je eigen gereedschap. Persoonlijke/privé-vragen die impact hebben op je functioneren horen dus ook thuis in coaching die betaald wordt door de werkgever.
Voor een werkgever is het van belang om mentaal én fysiek gezonde medewerkers te hebben die goed in hun vel zitten en op de juiste plek lekker werken. De meeste werkgevers hebben jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding, loopbaanbegeleiding of verzuimpreventie. Mogelijk zijn er ook regelingen vanuit het Rijk waar je voor in aanmerking komt.

Waar?

Ik maak afspraken in een van de coachhuis locaties in Utrecht. Deze locatiekosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Verhinderd?

Ben je verhinderd voor onze afspraak? Je kunt tot maximaal 48 uur voor onze afspraak, de afspraak kosteloos verzetten. Daarna behoud ik mij het recht voor om het gesprek volledig door te berekenen.

De kleine lettertjes, voor een heldere samenwerking

Je gegevens zijn veilig bij mij…

De kleine lettertjes…

Geaccrediteerd bij NOBCO, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches

Mijn praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77197178.
Copyright: Jessica Waaijers Coaching